Site icon Handballexpert

Sajtóhír: Gudmundur Gudmundsson is képben van az OTP Bank-Pick Szegednél

Iceland's head coach Gudmundur Gudmunsson reacts during the Men's European Handball Championship match group I between Iceland and Croatia in the MVM Dome arena in Budapest, Hungary, on January 24, 2022. (Photo by Attila KISBENEDEK / AFP)

A legfrissebb hírek szerint az izlandi válogatott szövetségi kapitánya is a lehetséges jelöltek között van a Tisza-parti együttesnél.

Mióta tavaly novemberben az OTP Bank-Pick Szeged bejelentette, hogy Juan Carlos Pastor a szezon végén távozik, folyamatosak a találgatások a következő tréner személyével kapcsolatban. Az elmúlt hónapok során többek között Raúl González neve is felmerült, de leghosszabb ideig a Talant Dujshebaev volt képben. Most újabb név került a kalapba, Gudmundur Gudmundssoné, akit legutóbb az izlandi válogatott kispadján láthattuk a világbajnokságon, korábban viszont dolgozott a dán nemzeti csapatnál, a Rhein-Neckar Löwennél és az MT Melsungennél is. Mikkel Hansenékkel 2016-ban olimpiai bajnoki címet szerzett.

Ha helyesek a Kézivezérlés Podcast értesülései, a felek múlt hét végén Koppenhágában tárgyaltak a lehetséges közös munkáról.

Kiemelt kép: 444. hu

Megosztás
Exit mobile version