A Handballexpert csapata szeretne segíteni, most úgy döntöttünk, hogy Zsombornak próbálunk pénzt gyűjteni.

Kedves Olvasóink!

Még a karácsonyi ünnepek előtt felmerült a szerkesztőségünkben az az ötlet, az a terv, hogy megpróbálunk valamilyen módon segíteni, ahol szükség van rá.

Most jött el az idő! A HU-SECTOR Szurkolói Egyesület és a Magyar Kézilabda Szövetség hathatós közreműködésével sikerült szert tennünk egy 2018-as, eredeti Bartók Donát válogatott mezre, a játékosok aláírásával.

Ezt nektek szereztük, és egy árverésen talál majd gazdára. A licitálás  már kezdetét vette, és február 14-én, vasárnap ér véget.
Magától értetődően a befolyó összeget nem tartjuk meg, hanem azt teljes egészében Burinda Zsombor kezelésének segítésére szeretnénk fordítani.

Aki esetleg nem tudná, kiről van szó, itt utána tud nézni: https://www.facebook.com/smababyzsombor

 

 

Az aukció nyertesével privátban vesszük majd fel a kapcsolatot, a részletek miatt!

Ha valaki szeretné támogatni az ügyet, az aukción kívül, akkor nyugodtan megteheti rajtunk keresztül is. Segítünk, ha tudunk.

Ha valakinek van esetleg otthon egy kézilabdával kapcsolatos ereklyéje, amelyet szívesen felajánlana, nagyon szívesen segítünk az árverésben, illetve hogy az összeg eljusson oda, ahol valóban szükség van rá. Facebookon, Instagramon, email-en, bármely platformon jelezhettek nekünk.

[wpauction id=”1″ /]

Megosztás