Pink hallott az Európai Kézilabda Szövetség botrányos döntéséről, amely pénzbüntetésre kötelezte a norvég strandkézilbda-játékosokat, mivel ők az előírtnál hosszabb nadrágban léptek pályára.

Tovább olvasom

A korona-vírus miatt kialakult helyzet erősen megkeseríti a norvég kézilabda életét. Norvég Kézilabda-szövetség elnöke Kåre Geir Lio ugyan bízik a rendezésben, de egy helyi újságíró kérdésére adott válaszában megerősítette, könnyen lehet, hogy Norvégia visszalép a rendezéstől.

Tovább olvasom

A handball 100×100 információi szerint két klasszis igazol jövő nyártól a katalán fővárosba. A jobbátlövő Melvyn Richardson és a kapus Emil Nielsen lehet a Barcelona két nagy fogása, akik segítik a csapatot a Bajnokok Ligája elhódításában. A kézilabda magazin tudni véli, hogy Kevin Møller and Jure Dolenec helyére érkeznek az új játékosok.

 

Forrás és borítókép:

https://handball100x100.com/noticia/principio-de-acuerdo-entre-el-fc-barcelona-melvyn-richardson-y-emil-nielsen-para-la-proxima-temporada/512?fbclid=IwAR0vGONRIvqqat8IUm0qOmfoIg2ie7qP2IjpdXgdx7_UZ-x1kGWeli95GDU