Székely Márton eddig hét klubban játszott, 2022-ben tért vissza a Tatabánya csapatához.

“Tatabánya az otthonom. Kedvesen fogadtak 2016-ban és azóta érzem, hogy ez a hely különleges. Nem csak azért, mivel itt ismertem meg a feleségemet, hanem azért is, mert a szurkolók és a város biztosítja a tökéletes légkört számomra. Kapusként, ha remek gondolkodásmódod van, akkor bárkit megállíthatsz.

Székely három tatabányai szezon után a Veszprémhez igazolt.

„Nem mondhatsz nemet az egyik legnagyobb magyar csapatnak. Később Porto és Bitola is hatalmas kihívás volt számomra, szükségem volt rá, hogy lehetőséget kapjak és be akartam bizonyítani, hogy továbbra is készen állok. Abban az időszakban a családom otthon volt, ezért fontosabb Tatabánya számomra bármelyik másik csapatnál. Óriási szeretetet kapok az egész várostól, és szeretném viszonozni.”

Ezután a csapat idei célkitűzéseiről ejtett néhány szót a kapus.

„A hazai bajnokságban a harmadik hely egyértelmű cél az egész csapat számára, hiszen ez biztosítaná a nemzetközi kupában való részvételt. Ez nem csak a csapat vezetésének álma, a csapat azonosul a céllal, és készen áll.”

 Tatabánya a H csoportban szerepel, kedden hazai pályán kezdi meg az idei nemzetközi szereplést.

„A keret szélesebb, így több variációs lehetőségünk van támadásban és védekezésben egyaránt. Az is segít, hogy az idei szezontól az új arénában játsszuk a hazai meccseinket az elképesztő szurkolóink előtt. A Tatabánya visszatért és erősebb, mint valaha. Az egész csapat olyan, mint egy család, a várossal és a benne élő emberekkel. Megpróbálunk jó példa lenni a következő generáció számára. Természetesen, amikor győzünk, akkor mindenki kedvel minket, bármit csinálunk. A mi erősségünk a szívünk, a pályán 120% szenvedélyt várhatsz tőlünk.”

Forrás:

https://ehfel.eurohandball.com/news/en/szekely-tatabanya-are-back-and-stronger-than-ever/?fbclid=IwAR3SCysuEZy_Hyqcky8N2GG2aSw8SIy1qx-Etc9okZDMNK_NbAV-eyolf3A

Képek: Tatabánya Kézilabda Club Facebook oldala

1172 megtekintés.

Megosztás