Site icon Handballexpert

Teher alatt nő a Palma? Az Aalborg-projekt: a következő szupercsapat vagy felfújt lufi? Podcast

A Palmarsson-átigazolás, illetve az Aalborg helyzete volt terítéken a Youtube-csatornánkon. Ez az írás annak a sematikus változata, a műsor alapja. A videó az írás alatt látható.

Palmarsson (1990.07.19.)

Ebben az évben (2009/10) vezették be a Kölni FINAL 4-t!

„A két klub közti megállapodás titoktartásra kötelezi a feleket a kártérítés összegét illetően, amely egyébként jelentősen meghaladja a különböző médiumokban megjelent összeget”

„Azt hiszem, amikor tizenöt évesen az első igazi interjúmat adtam, azt mondtam, hogy a Barcelona az álmaim klubja”

“Ott kezdődött, hogy volt egy találkozónk novemberben, amikor én mondtam, hogy nem hosszabbítom meg a szerződésemet. Ekkor kezdődtek a gondok.”

Pálmarsson, állítása szerint, ekkortól érezte úgy, hogya vezetőség néhány tagja nem kezeli őt megfelelően, ennek ellenére ő mindent megtett a pályán a csapatért,amelyikkel végül magyar bajnok és kupagyőztes lett, valamint a harmadik helyen végzett a Bajnokok Ligájában – a bronzmeccsen éppen a Barcelonát legyőzve.

„Ezt követően a nyáron volt néhány beszélgetésem Ljubóval (Ljubomir Vranjes, a klub nyáron kinevezett edzője, akit Pálmarsson jól ismert a Bundesligából – a szerk.), akinek mondtam, hogy nem vagyok biztos ebben az egészben.Ő erre azt mondta, majd meglátjuk, maradjunk nyugodtak.

Pálmarsson emlékezete szerint megjelent a kötelező orvosi vizsgálaton, újfent beszélt a vezetőkkel, akinek elmondta, hogy vannak bizonyos személyes problémái, melyek megoldására időre lenne szüksége. Ezt kövtően írta a fentebb idézett sms-t, mert Vranjes kérte, hogy tartsák a kapcsolatot. Nem biztos, hogy pontosan erre gondolt az edző.

„Jeleztem, hogy nem veszek részt ezen az edzésen. Ezt követően délután kirúgtak a médián keresztül. Ez teljesen sokkolt, hiszen nem kaptam semmilyen üzenetet, e-mailt, senki nem lépett velem kapcsolatba. Simán megsemmisítették a szerződésem – mondta Pálmarsson, akinek a leggjobban az fájt, hogy az ügynöke és a jogászok tanácsára hallgatva csendben kellett maradnia. – Márpedig az emberek megérdemlik, hogy hallják az én sztorimat is.”

Pálmarsson határozottan állítja, hogy ő nem adta fel a lehetőségét, hogy továbbra is Veszprémben kézilabdázzon.Próbáltam több alkalommal is beszélni velük. Miután hazautaztam Izlandra, még vagy háromszor próbáltam visszajönni és tárgyalni.De azt mondták, nem, nem akarunk látni, nem akarunk tárgyalni. Csak három-négy hét után mondták azt, hogy rendben, találkozunk veled. Oda mentem az ügynökömmel, de nem volt esély (a megegyezésre).

Az izlandi irányító szerint Vranjes végig nyitott volt a megegyezésre, annyit kért, hogy Pálmarsson álljon ki a társak, a szurkoló és a média elé, ami a játékos szerint nem lett volna gond. „De néhány emberrel a vezetőségből egyszerűen lehetetlen volt megegyezésre jutni. Ez szomorú volt és frusztráló. Nem mondhattam semmit, pedig én nagyon szerettem ott játszani, mindenki tudja. Európa egyik legjobb arénájáról van szó, ha nem a legjobbról. A szurkolók csodálatosak, az alatt a két év alatt, amíg ott játszottam, végig támogattak, és én még mindig szeretem őket. Ugyanez igaz a játékosokra is, hiszen a világ egyik legjobb csapatáról beszélünk. Az zavart a leginkább, hogy nem mondhattam el az én sztorimat. Csak az egyik oldal volt ismert, ami szomorú, mert ahogy mondtam, nem pontosan ez volt a helyzet.” – Origo.hu

Aalborg

Visszatér: Martin Larsen (2024-ig)

Hosszabbít: Buster Juulal és Sebastian Barholddal

Érkezik: svéd beálló Jesper Nielsen (2024-ig) valamint a norvég jobbszélső, Kristian Björnsen (szintén 2024-ig), izlandi irányító-átlövő Aron Palmarsson (2024-ig)

A 2022-es szezontól Mikkel Hansen (Koppenhágában vett lakást 4 óra 40 perc autóval, 40 perc repülővel)

Pletyka: Mads Mensah Larssen is csatlakozhat hozzájuk jövőre.

Finanszírozás

Back row from left: John Christiansen (team leader), Jørgen Boserup (doctor), Buster Juul, Magnus Saugstrup, Sebastian Barthold, Benjamin Jakobsen, Rasmus Nymann (physiotherapist).
Middle row from left: Stefan Madsen (head coach), Arnór Atlason (assistant coach), Lukas Sandell, Jonas Samuelsson, Felix Claar, Mark Strandgaard, Christian Müller (team leader), Kim Lynge (physical trainer).
Front row from left: Mads Christiansen, Sebastian Henneberg, Nikolaj Læsø, Simon Gade, Mikael Aggefors, René Antonsen, Henrik Møllgaard, Andreas Holst.

 

Íme az adás:

Megosztás
Exit mobile version