A Sport TV Mai helyzet című műsorának vendége volt Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója, érdekes beszélgetést hallhattunk, hasznos információkkal.

Csík Zoltán többek között elmondta, hogy az egyesületnél nagyon erős protokoll vonatkozik a játékosokra: „Nincs éjszakázás, nincs elmenetel sehova. Az otthon van és az aréna, és nincs semmilyen közösségi élet. Igazából nem akarok példákat hozni, de veszprémi játékost nem lehet látni az éjszakában szelfizgetni, az Instagramra feltenni fotókat, mert nekik más a céljuk, mást akarnak, el szeretnék kerülni azt, hogy hat hétig karanténban legyenek, és esetlegesen kiessenek egy Final Fourból.”

„Ezt az időszakot a nagyon nagy tolerancia és a rugalmasság jegyében kell a csapatoknak egymás között, illetve a vezetőknek és a játékosoknak megélni. Eddig azt gondolom, a rendszer, a liga, az MKSZ versenybizottsága példásra vizsgázott. Csak köszönetet tudok mindenkinek, aki jelenleg ebben a rendszerben minket és a rendszert segíti. Mert a sportnak élnie kell, és a sport így tud élni – tette hozzá.

 

Az egész beszélgetés megtekinthető videón:

 

Borítókép forrása: HBC NANTES

 

Megosztás