Ma megjelent sajtóhírek alapján két újabb koronavírus-fertőzöttet találtak a Zöld-foki szigetek csapatánál, így a németek elleni holnapi találkozót lemondhatják. Aggodalomra adhat okot, hogy a két játékos pályára lépett tegnap a mieink ellen…

A két új pozitív tesztet produkáló játékost izolálták, azonban így már nincs meg az IHF által előírt minimális tízfős létszám az afrikai válogatottnál, ezért várhatóan a németeknek 10-0 eredménnyel jóváírják a holnap 18 órára tervezett mérkőzést. Elméleti síkon az is egy opció, hogy a zöld-fokiak otthonról töltsék fel a keretet, és így lejátszhatnák a mérkőzést, ezt azonban nem javasolják számukra – mondta el a német szövetség elöljárója, Axel Kromer a handball-world.news beszámolója szerint.

A magyar csapat szempontjából nem megnyugtató, hogy a két fertőzött játékos péntek este játszott ellenünk, azonban Gulyás István a mérkőzés után elmondta, hogy szándékosan olyan játékosokat küldtek pályára, akik már átestek a fertőzésen. Bízzunk benne, hogy a magyar játékosok és stábtagok egészsége nem került veszélybe.

Kép: handball-world.news

 

 

 

3862 megtekintés.

Megosztás