A hazai rendezésű EB után több magyar játékos is a Tisza partján köthet ki. A csiszolatlan gyémántok kék mezben válhatnak igazi ékkővé, ha minden jól alakul.

Már több portál is hírül adta, hogy a Mol-Pick Szeged vezetősége nagy erőkkel dolgozik a veszprémi nevelésű Szita Zoltán hazahozatalán. A magyar válogatott balátlövő kitűnő formának örvend. Jelenlegi klubjával, az Orlen Wisla Plockal – mellyel 2020 őszén szerződést hosszabbított 2023-ig – épp a napokban jutottak be az Európa Liga május 22-23-i, mannheimi négyes döntőjébe. A lengyel bajnokság második helyén álló klub közleményében tudatta, hogy nem áll szándékukban megválni támadásban és védekezésben is bevethető alapemberüktől. A transzferre legkorábban a 2021/22-es szezon végén lesz lehetőség, ugyanis a játékos szerződésének egy záradéka lehetőséget ad a kivásárlására.

Értesüléseink szerint a kékeknél felmerült egy másik fiatal magyar válogatott titán neve is, amikor a következő évek keretet tervezték. Sokak örömére Máthé Dominik visszatérhetne Magyarországra, és tehetségét a Szeged kötelékében kamatoztatná, ahol Pastor mester kezei alatt tovább fejlődhetne.

7432 megtekintés.

Megosztás