Az OTP-Bank Pick Szeged a Telekom Veszprém elleni csúcsrangadó előtti napot használta fel arra, hogy a Bonafarm cégcsoport újabb tagját, a MIZO-t gyémántfokozatú támogatóként jelentse be.

A közösségi médiában az elmúlt napokban megjelent posztok alapján már sejthető volt, hogy nagyszabású szponzorációs bejelentésre készül az OTP-Bank Pick Szeged kézilabdacsapata. A támogató kiléte sem maradt sokáig titok, hiszen a jellegzetes szív alakú képeken könnyedén felismerhető volt a MIZO, a Bonafarm csoport tejfeldolgozással foglalkozó tagjának logója.

A sajtótájékoztatón Harcsa Beáta, a Bonafarm Zrt. cégcsoport tejágazati stratégiai és marketing igazgatója jelentette be a kibővült együttműködést. A MIZO négy üzeme közül a legnagyobb működik Szegeden, mely Közép-Európa egyik legnagyobb tejfeldolgozó gyára, így a város és a régió egyik legnagyobb foglalkoztatójaként – több mint 600 munkavállalót foglalkoztatnak itt – fontosnak érezték, hogy az együttműködést szorosabbra fonják. A vállalat úgy érzi, hogy a sportszponzoráció révén az egészséges életmód fontosságát hangsúlyozhatják.

Kiss Bence, az OTP-Bank Pick Szeged cégvezetője hangsúlyozta az együttműködés fontosságát és a közös értékrendet, valamint hogy Szegeden működő márkaként világszínvonalú terméket igyekeznek előállítani mindketten. Kifejezte köszönetét a cégnek a szponzorációért, és elmondta, hogy igyekeznek ennek segítségével sportszakmai fejlődést elérni. Megemlítette továbbá, hogy a holnapi mérkőzés előtt Juan Carlos Pastor felkerül a hírességek falára, és a szurkolók köszönthetik a szegedi kézilabdázás legsikeresebb edzőjét, illetve elmondta, hogy „Mister X” címmel vasárnap reggel 8 órakor debütál az előző mesterről szóló kisfilm a televízióban.

Kovács Tamás gazdasági alpolgármester elmondta, hogy a város számára is kiemelten fontos, hogy Szeged legértékesebb csapata már több évtizede a világ élvonalában kézilabdázik, illetve hogy a klub az új arénát is gyorsan belakta. Az új szponzoráció kapcsán örömét fejezte ki, hogy a csapat anyagi háttere továbbra is stabil lábakon áll, illetve elmondta, hogy ezt a város is igyekszik mind pénzügyi, mind természetbeni támogatásával biztosítani.

Bánhidi Bence, az OTP-Bank Pick Szeged csapatkapitánya viccesen elmondta, hogy a csapatban mindenki nagyon örül a szponzorációnak, hiszen többeknek is az egyik kedvenc desszertje a Túró Rudi, és kislányának is biztos visz majd haza, de komolyra fordítva a szót azt is kiemelte, hogy a csapatnak fontos, hogy ilyen nagy márkát képviselhetnek a pályán, és szeretnék a támogatást jó teljesítménnyel meghálálni. A rangadó kapcsán elmondta, hogy szerinte teljes mértékben felkészültek, de egy Szeged-Veszprém párharca mindig készen állnak az élsportolók. Bízik benne, hogy a hazai pálya és a szurkolók, valamint a csapatszellem segítségével legyőzhetik a nagy riválist.

9245 megtekintés.

Megosztás