A Bajnokok Ligája résztvevő Aalborg a mai napon bejelentette – megerősítve az elmúlt napok pletykáit – miszerint újabb klasszissal bővítik 2021/22-es keretüket. A klub hároméves szerződést kötött az izlandi Aron Palmarssonnal, aki Barcelonából teszi át székhelyét Dániába. (Érdekessége a történetnek, hogy a Veszprémből viharos körülmények között távozó játékos álmai klubjának nevezte a katalán klubot.)

Korábban már megegyeztek Martin Larsennel (2024-ig) a visszatéréséről, Buster Juulal és Sebastian Barholddal pedig a hosszabbításról. Ezen felül nem kisebb nevek csatlakoznak a csapat jövő évi keretéhez, mint a svéd beálló, Jesper Nielsen (2024-ig) valamint a norvég jobbszélső, Kristian Björnsen (szintén 2024-ig).

A 2022-es szezontól pedig a keret tagja az elmúlt évtized egyik legjobb játékosa, Mikkel Hansen, aki Párizst hagyja ott az új projekt kedvéért, és tér vissza hazájába.

Ha lehet hinni a pletykáknak (melyek ugyanattól a forrástól származnak, amelyek már ezeket az igazolásokat is megjósolták), akkor Mads Mensah Larssen is csatlakozhat hozzájuk jövőre.

Vajon ez egy újabb olyan puzzle darab a kirakósban, mellyel a klub menedzsmentje a dán bajnokságon kívül a BL-trófeáért is bejelentkezik? Nem jut-e az Aalborg a Köbenhavn sorsára?

Kép: Origo

15892 megtekintés.

Megosztás