A Budaörs jelenleg a bajnoki tabella ötödik helyén áll, legutóbbi meccsükön szombaton idegenben győztek a Vasas ellen. A Budaörs második igazolását jelentette be ma. A Vácról távozó Marincsák Nikolett után Szöllősi-Schatzl Nadine is 2026-ig tartó szerződést írt alá. Korábban Szekerczés Luca és Vártok Tamara is 2-2, míg Schneider Éva 1 évvel hosszabbította meg a szerződését.

Már két távozó játékosát is bejelentette a Budaörs, Szabó-Májer Krisztina Fehérvárra, Tóth Melinda pedig az MTK csapatába igazol.

Buday Dániel (a Moyra-Budaörs vezetőedzője): „Komoly változások előtt állunk, miután a csapat magjából többen szögre akasztják a cipőt a nyáron. Sokat kaptak és adtak ennek a klubnak ezek a játékosok. Bízom benne, hogy egy sikeres szezont tudunk zárni és akkor méltóképpen búcsúzhatunk ettől a korszaktól. Gyakorlatilag egy új csapatot kell építenünk a nyáron. Az itt maradó rutinos és fiatal játékosoknak be kell lépniük a vezérszerepekbe és segíteni az újonnan érkezők zavartalan csatlakozását. Úgy érzem, sikerült olyan játékosokat igazolni, akik maximálisan passzolnak a rendszerünkbe és emberileg is megtalálják majd itt a boldogságukat. Komoly edzői feladat lesz nyáron mindezt egybegyúrni. A következő napokban, hetekben sok minden kiderülhet, érdemes lesz követni az eseményeket.

Schatzl Nadine: „Mindig is szimpatikus csapat volt, a fiatalos lendületük, a volt csapattársakkal ha beszélek, mindig mondták, hogy jól érezték magukat és mindig jó a hangulat. Egy olyan csapat, ahol sok fiatal játékos van ott és remélem hogy ezt a majdnem 10 év BL-tapasztalatot be tudom vinni a budaörsi lendületbe„.

Nem voltam elzárkózva attól, hogy  más csapatba menjek, mert a kézilabdát még szeretném folytatni, igaz most azt mondom 30 évesen már kiöregedő félben vagyok a kézilabdából, de szerettem volna kézilabdázni mielőtt a családalapításra koncentrálunk

„Nyáron lejár a szerződésem és az élet úgy hozta, hogy módosulnak a terveim és váltanom kell. Mindenképpen szerettem volna még kézilabdázni, így a férjemmel sokat töprengtünk, hogy merre vezessen tovább az utam. Közel tíz év Bajnokok Ligája tapasztalattal a hátam mögött izgatottan várom ezt az új fejezetet. Fiatalos, lendületes, ambiciózus együttest kerestem, ahol új lendületet hozhatok a játékommal. Kívülről mindig is szimpatikus volt a budaörsi építkezés. Kinga nagyon jó barátnőm, csak megerősített a döntésemben. Egészen biztos, hogy érdekes érzés lesz az időbeosztást tekintve szellősebb ritmusra váltani, de az edzésmunkában és a mérkőzéseken mutatott teljesítményből semmit sem fogok leadni. Szeretem a kihívásokat, minden napban megtalálom a motivációt, ami tovább lendít. Mások lesznek a célok, de továbbra is a maximum az elvárás magammal szemben. Többekkel játszottam már együtt korábban, jó lesz újra együtt a pályára lépni. Mindig örömmel segítem a fiatalokat, hasonló a szerepem a válogatottban is. Szeretném magammal rántani a társakat, átragasztani a mentalitásomat és az akarást, hogy a következő két szezonban közösen még magasabb célokért küzdhessünk.“ Szöllősi-Schatzl Nadine

Forrás:

https://budaorshandball.hu/2024/02/05/klasszis-balszelso-budaorson/

https://m4sport.hu/kezilabda/cikk/2024/02/05/szollosi-schatzl-nadine-az-m4-sporton-jelentette-be-a-budaorsben-folytatja

https://budaorshandball.hu/2024/01/31/meltokeppen-bucsuzhatunk-ettol-a-korszaktol-buday-daniel-felevertekelo/

9376 megtekintés.

Megosztás