Site icon Handballexpert

Visszavonultatják a 23 éves magyar mezszámát

Nagy és egyedi elismerésben részesült Hanusz Egon, a Csurgó magyar válogatott irányítója. A 23 éves játékos 7-es mezszámát visszavonultatta a somogyi klub – számolt a cskk.hu.

„Klubunk döntése értelmében a Csurgói Kézilabda Klub hivatalos mérkőzésein a 7-es számú mezt kizárólag csapatkapitányunk viselheti a jövőben, így távozásával ezt a mezszámot ideiglenesen visszavonultatjuk, hiszen, ha úgy adódik, akkor klubunk tárt karokkal várja vissza saját nevelésű kézilabdázónkat” – írja a Csurgó csapata a közleményében.

Megmondom őszintén, az én személyes véleményem, hogy talán kissé túlzó ez a gesztus. Minden tiszteletem Hanusz Egoné és a Csurgóé, de legendákat, a sportágat abbahagyó klubikonokat szoktak ilyen bánásmódban részesíteni. Ha például Görbicz Anita mezét visszavonultatja a Győri Audi ETO KC, akkor az azt mondom, teljesen rendben van, sőt legyen is. Görbiczben ugyanakkor a világ egykori legjobb játékosát tisztelhetjük, aki többszörös BL-győztes, bajnok, és hely és idő híján nem írom le az eredményeit, ráadásul ott fejezi be a pályafutását, ahol a sikereket elérte.

De lehet, hogy csak én gondolom így, szóval kíváncsi vagyok a véleményekre.

 

 

Borítókép forrása: kicker.de

7045 megtekintés.

Megosztás
Exit mobile version